Participarea CES România la reuniunea Biroului UCESIF 2022

Joi, 10 februarie 2022, s-a desfășurat în format online reuniunea Biroului Uniunii Consiliilor Economice și Sociale și Instituțiilor Similare Francofone (UCESIF). Reuniunea a fost condusă de prim-vicepreședinta Uniunii, dna Marie Béatrice Levaux, reprezentanta CESE Franța, și au participat reprezentanți ai CES-urilor din Benin, Burkina Faso, Franța, Gabon, Grecia și România, precum și secretarul general al Adunării Parlamentare a Francofoniei, dl Jacques Krabal.


Participarea CES România la reuniunea Biroului UCESIF
-Videoconferință, 10 februarie 2022-


Participarea CES România la reuniunea Biroului UCESIF
Printre altele, participanții au discutat despre situația președinției actuale a UCESIF deținute de CES Guineea, consiliu a cărui funcționare a fost afectată în urma loviturii de stat din Guineea din septembrie 2021, despre situația bugetară a Uniunii, despre pregătirea mandatului CESE Franța în fruntea UCESIF și despre desemnarea unui secretar general interimar.

CES România a fost reprezentat de dl Iacob Baciu, membru al Plenului, delegat de președintele instituției, și de dna Eugenia Ștefănescu, directoarea Direcției Relații Internaționale și Relații Publice.

Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate