Summitul privind dialogul social în Europa de Sud-Est 2023

Pe 20 martie 2023, s-a desfășurat la Salonic Summitul privind dialogul social în Europa de Sud-Est. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Economic și Social din Grecia și a reunit reprezentanți ai consiliilor economice și sociale din Europa de Sud-Est, ai sindicatelor și patronatelor din Grecia, ai instituțiilor și partidelor politice elene, membri ai comunității științifice sud-est europene și experți ai Organizației Internaționale a Muncii.


Summitul privind dialogul social în Europa de Sud-Est
Salonic, Grecia, 20 martie 2023


Summitul privind dialogul social în Europa de Sud-Est

Tema Summitului a fost identificarea unor soluții durabile la problemele cu care se confruntă Europa de Sud-Est, precum și întreaga UE, în special actuala criză energetică ce coexistă cu criza inflaționistă.

Delegația care a reprezentat CES România la acest eveniment a fost alcătuită din domnii Bogdan Simion, președinte, Sterică Fudulea și Mihai Dragoș, vicepreședinți, Iacob Baciu, membru al Biroului Executiv, și doamna Eugenia Ștefănescu, directorul Direcției Relații Internaționale și Relații Publice.

Președintele Consiliului Economic și Social din România a moderat una dintre cele trei sesiuni, care s-a concentrat pe Obiectivul 7 al Agendei ONU 2030 pentru dezvoltare durabilă - Energie curată și la prețuri accesibile.

Powered by King Systems® - Web Design | Web Solutions | Web Hosting | Identitate